RSS

Ananas med ingefær

26 May

Ananas i tern vendes i ingefærvand og lidt vanille. Bedst frisk og holder sig kun 1-2 dage i køleskab.

Ingefærvand laves ved at blende 75-100 g ingefær i 2-3 dl vand. Lad blandingen stå og trække lidt og si den. Opbevares i køleskab. Kan holde sig i ugevis – dog ville jeg selv trække grænsen ved 6-7 uger.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 26/05/2009 in Dessert, Frugt

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: