RSS

Blomkål- og avocadosalat

26 May

Fra aarstiderne.com – med en mere fedtfattig dressing

Kålen snittes til meget tynde flager. Avocadoen flækkes, udstenes og skrællen fjernes. Avocadoen skæres i tern og blandes med kålen. I en foodprocessor kommes olie, citron, krydderurter salt og peber. Dressingen blandes med cremefraiche 18% el. yoghurt naturel og vendes forsigtigt sammen med grøntsagerne. Serveres let afkølet.

1/8 blomkål
½ avocado
1 ts-ss olivenolie
saft af citron
evt. bredbladet persille
1-2 ss crèmefraiche el. skyr
salt og peber

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: