RSS

Citronglaserede gulerødder

26 May

Fra aarstiderne.com

  • Gulerødder
  • Citronbase
  • God neutral olie
  • Hakket persille

Skær gulerødderne i mindre stykker, fx på langs eller snittet på skrå. Jo mindre og tyndere stykker, desto hurtigere tilberedt. Damp gulerødderne i lidt vand. Når de er tilpas møre, hældes evt. vand fra og gulerødderne vendes med citronbasis og lidt olie. Drys med lidt salt og peber. Drys evt. med hakket persille ved servering.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 26/05/2009 in Gulerødder, Tilbehør

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: