RSS

Hvidkål med dild og rygeostdressing

26 May

Hvidkål med rygeostdressing

  • Fintsnittet hvidkål (blancheret)
  • Lidt fintsnittet løg – rødløg er flot
  • Skyr (2 dele)
  • Rygeost (1 del)
  • Dild
  • Sort peber

Snit hvidkålen fint og pluk dilden. Rør skyr med rygeost og løg og smag til med sort peber og salt. Vend kål og dild sammen med cremen.

Med tak for inspiration til aarstiderne.com

 
Skriv en kommentar

Posted by på 26/05/2009 in Frokost, Kål, Salat, Tilbehør

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: