RSS

Æblesirup

29 May

1 liter filtreret æblejuice af god kvalitet. Giver ca. 1 dl sirup.

Ufiltreret æblejuice indeholder mange småpartikler, er dels kan brænde på og forringe smagen, og dels kan mugne.

Kog æblejuicen til ca. 9/10 dele af vandindholdet er fordampet. Kog ved relativt lav temperatur – og vær især opmærksom sidst i processen, hvor der ikke er meget vand tilbage, at det ikke brænder på og karamelliserer – hold temperaturen så lav som mulig.

God til marinader, dressinger og te.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: