RSS

Grøn kartoffelmos

20 Sep

Dette er i al simpelhed kartoffelmos, hvor op til en trediedel af kartoflerne er erstattet med broccoli – en rigtig god måde at få brugt broccolistilken (buketterne kan selvfølgelig også bruges). Et alternativ – der godt nok ikke er grønt – er blomkål eller selleri. Selleri giver en god smag til kartoffelmos.

Kog broccolien sammen med kartoflerne, og lav så ellers kartoffelmos som du plejer. For en gangs skyld skal broccolien være helt gennemkogt og blød så den kan moses.

Jeg elsker kartoffelmos, men synes normalt det er lidt besværligt at lave i forhold til bare at koge kartoflerne (eller ris eller pasta…). Heldigvis kan kartoffelmos fryses, så man kan lave flere portioner på en gang.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 20/09/2009 in Kartofler, Kål, Tilbehør

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: