RSS

Grønsagsgratin med tofu

21 Sep

Grønsagsgratin

  • 30-40 g brune ris (ca. 1,5 dl kogt)
  • 100 g tofu, mildt marineret
  • 1/2 stilk bladselleri
  • 1/2 lille løg
  • 5-6 cm squash, 1/2 cm tykke skiver i kvarte
  • 1/2 gulerod i tynde stave eller lidt rød peberfrugt
  • Hvidløg efter smag
  • 1/2 ts tørret salvie
  • Salt og peber
  • 1 ss pinjekerner
  • 15 g fintrevet ost (med masser af smag, fx parmesan eller manchego)
  • 1 æg
  • 1/2 – 2/3 dl marinade fra tofuen.
  • Lidt rasp

Tofuen smuldres og marineres. Gem marinaden!

De brune ris koges halvvejs møre.

Sæt ovnen på 175 C.

Grønsagerne renses og skæres i små stykker/tern.

Bland ris, tofu, grønsager, pinjekerner ost og krydderier i en skål.

Pisk ægget i en lille skål sammen med marinaden fra tofuen, og vend forsigtigt i.

Hæld i en lille ildfast skål smurt med lidt olie. Glat overfladen let og drys med lidt rasp.

Bages i ca. 30-40 min.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 21/09/2009 in Æg, Hovedret, Ris, Squash, Tofu

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: