RSS

Hvidløgspaneret parmesankylling

17 Nov

Hvidløgspaneret kylling

  • Citronsaft
  • 1 stk. kyllingebryst
  • 2 ss rasp
  • 1 ss fintrevet parmesan
  • 1/4 ts salvie
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Pisket æg til panering (eller bare mælk)
  • Flydende margerine

Marinér kyllingebrystet i citronsaft i et par timer.

Bland rasp, parmesan, persille, salvie, hvidløg, og salt og peber på en tallerken.

Vend kyllingebrystet i pisket æg, og derefter – forsigtigt – i raspblandingen.

Læg kyllingebrystet i et fad og lad det gerne hvile 10-15 min. så raspblandingen kan opsuge væden og “sætte” sig. Drys det sidste af raspblandingen over og pres det lidt fast til kyllingebrystet. Dryp med flydende margerine, så paneringen bruner i ovnen.

Bages 25-30 min. ved 175 C.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: