RSS

Kyllingefilet i slow cooker

19 Jan
  • 1 portion kyllingefilet (ca. 125 g)
  • 2 dl bouillon
  • 1-2 ts mild/sød eddike (fx balsamico, hvidvins- eller æblecidereddike) eller citronsaft
  • Lidt finthakket løg
  • Krydderurter

Kom det hele i koldt og giv det 2½ -3 time på ‘lav’. Kyllingefilet’en skal ikke steges først, da det gør kødet mere tørt – retten er egentlig pocheret kylling. Væsentligt længere end tre timer vil også gøre kødet tørt. Hvis man bruger et kyllingebryst i stedet for fileter, bør det skæres i mindre stykker der ca. svarer til en kyllingefilet. Ellers kan man risikere, at det ikke bliver varmet tilstrækkeligt igennem i midten.

Forslag til variation:

  • Balsamico og rosmarin
  • Citron og hvidløg
  • Æblecidereddike og peberrod
  • Lidt hakket tomat, balsamico og basilikum
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: