RSS

Linsesuppe med kylling

19 Jan
  • 1 stk. kyllingeoverlår (eller 2 underlår) med ben, uden skind, og al synligt fedt fjernet
  • 1 1/2 dl let grønsagsbouillon
  • 1 1/2 dl vand
  • 1-2 ts æblecidereddike
  • 1 ts citronsaft
  • 1 ts friskrevet ingefær
  • 75 g friske svampe
  • 5 g tørret Karl Johan svampe, hakket
  • 30-35 g Puy linser
  • 4-6 blade frisk salvie, hakket
  • Frisk persille, hakket – samme til dobbelt mængde som salvien
  • Salt

Samlet kogetid 5-8 timer på ‘lav’

Kom kyllingestykkerne, bouillon, det meste af vandet, eddike, citronsaft og ingefær i slow cookeren. Kyllingestykkerne skal være helt dækket.

Lad det stå indtil der er ca. 3 timer tilbage. Tilsæt svampe. Rør rundt et par gange den næste time, således at svampene bliver varmet op og afgiver væske.

Når svampene er faldet sammen, tilsættes linserne (skyl dem først).

De friske urter tilsættes lige inden servering – eller hvis du laver en større portion og vil gemme noget, skal urterne tilsættes mindst en time før pga. eventualle bakterier.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: