RSS

Puy eller Beluga linser i syrlig dressing

19 Jan

Linser har en ‘jordet’, mild smag der bliver livet godt op af lidt syre. Disse linser er velegnede som tilbehør, især til vinterretter. Både Puy linser og Belugalinser koger ikke ud. Belugalinser er lidt mindre, og næsten sorte. Hvis de kommes i blandede supper eller lignende, farver de væsken gråbrun, så de er bedst kogt for sig, som her, eller i salater.

Kog en portion linser (ca. 40-50 g). Hæld vandet fra og kom dem tilbage i gryden. Tilsæt 1 ss hvidvinseddike, 1 ss citronbase (eller citronsaft) og et stort nip salt. Rør godt rundt og smag til med mere eddike, citron og salt, hvis du ønsker det. Varm evt. igennem hvis det er nødvendigt, enten i gryden eller mikrobølgeovnen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: