RSS

Skinkekotelet i svampesauce

19 Jan
  • 5 g tørrede Karl Johan svampe
  • ⅓ dl kogende vand
  • 1 skinkekotelet
  • ½ dl hvidvin + ½ dl grønsagsbouillon eller 1 dl grønsagsbouillon + 1 ts hvidvinseddike
  • 2 ss hakket tomat
  • 1 knsp. tørret estragon
  • Salt
  • Peber
  • ½-1 dl piskefløde eller Maizena Cremefine

Check de tørrede svampe for sand og jord, og børst dem evt. med en fugtig børste. Skær dem i små stykker og overhæld dem i en lille skål med ⅓ dl kogende vand.

Varm imens lidt margarine på en stegepande og brun skinkekoteletten. Læg den derefter i slow cooker’en.

Skru ned for panden og hæld vin+bouillon på. Tilsæt tomat, svampe inklusiv udblødningsvæsken, estragon og salt og peber. Rør godt rundt og hæld over koteletten.

Koges på ‘lav’ i 5-7 timer. En god halv time til en time før servering hældes fløden i. Kaffefløde kan også bruges, men man skal regne med at det skiller.

Serveres med pasta eller kartofler.

Kilde: “Slow cooking for yourself” af Catherine Atkinson. I den originale opskrift tilsættes 100 g hakket tomat og mindre bouillon og fløde.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: