RSS

Sauce bolognese

01 Feb

Tilbered i slow cooker men kan også laves i gryde – bør da simre mindst en time, og gerne to.

  • 100 g magert oksefars
  • Evt. en smule kalkunbacon i tynde strimler
  • 1 1/2 dl bouillon
  • 1/2 – 2/3 dl hakket tomat
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 lille gulerod, groftrevet
  • Lidt selleri, groftrevet (eller 1/3 stilk bladselleri, finthakket)
  • 1 ts koncentreret tomatpuré
  • 1-2 ts rødvinsbalsamico
  • 1 laurbærblad
  • 1/2 ts basilikum
  • Peber
  • Salt

Smuldr kødet så fint du vil have det. Kom alt i slow cooker’en, og lad det stå 4-6 timer ved ‘lav’. Smag det til en times tid inden servering – vent evt. med basilikummen til nu, da den ellers vil miste smagen ved lang kogetid.

Serveres med pasta og salat.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: