RSS

Svinekotelet med champignon i sennep- og pebersauce

06 Feb
  • 1 svinekotelet uden ben (skær synligt fedt fra)
  • 1 ts smør
  • 1 dl bouillon
  • 1/2 dl rød- eller hvidvin (eller mere bouillon + 1 ts vineddike)
  • 1 ts Dijon sennep
  • Sort peber, friskkværnet
  • Salt
  • 50-70 g champignon i tynde skiver

Brun svinekoteletten i smørret på en lille pande. Læg den i slow cooker’en.

Hæld vinen på og lad det koge op, så alkoholen fordamper. Tag panden af og hæld bouillonen på. Tilsæt sennep og smag til med peber og salt. Hæld det over koteletten i slow cooker’en.

Tilsæt champignon. Det falder sammen i løbet af den første halve times tid, så kig til det og dem i saucen.

Samlet kogetid er 5-7 timer på ‘lav’.

Serveres med fx kartoffelmos og en dampet grønsag.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: