RSS

Sellerimos

08 Feb

3 portioner. Det kan ikke betale sig at lave mindre ad gangen – og det kan holde sig i køleskabet, og evt. endda fryses.

  • 450 g selleri i store tern
  • ca. 4½-5 dl mælk
  • Evt. 1 ss smør
  • 1-2 ts citronsaft
  • Hvid peber

Kog sellerien i mælken (det skal kun simre – og pas på det ikke brænder på) i ca. 20-25 min til sellerien er meget mør.

Hæld mælken fra (men gem lidt), og mos sellerien i en food processor (bedst) eller med en kartoffelmoser eller piskeris (og slut evt. af med håndmixer). Jævn evt. mosen med lidt mere af mælken, men der skal ikke bruges så meget.

Smag til med citron, salt og peber.

Alternativer: Kog en kartoffel sammen med sellerien, det gør mosen lidt mere fast.

Kilde: Epicurious

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: