RSS

Tunsalat

09 Feb
  • 1 dåse tun
  • ca. 10 oliven med rød peber, finthakket
  • 1 stilk bladselleri, finthakket (eller tilsvarende mængde selleri, også finthakket)
  • 1 løg, finthakket
  • 1 ss citronsaft
  • 2 hårdkogte, hakkede æg
  • 100 g mayonnaise
  • Salt
  • Peber

Bland det hele. Kan holde sig nogle dage i køleskabet.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 09/02/2010 in Frokost, Tun

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: