RSS

Fiskefars

23 Feb
  • Ca. 500 g hvid fisk
  • 1 lille løg, finthakket eller revet
  • 1 æg (eller tilsvarende æggehvide – giver en mere rent hvid fars)
  • 1 dl mælk
  • 3 ss kartoffelmel eller Maizena
  • 3 ss hvedemel
  • Salt
  • Hvid peber
  • Evt. hakket persille eller dild
  • Evt. en håndfuld rejer, hvis du har en rest

Skær fiskekødet i større stykker, og hak dem let i en foodprocessor.

Tilsæt de øvrige ingredienser. Hvis du vil have en grov fiskefars skal det kun lige have nok til at det bliver en jævn masse. For fin fiskefars, skal det have op til et par minutter.

Farsen kan fryses i portionspakker – så er det nemt at lave friskstegte fiskefrikadeller.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: