RSS

Kylling i champignon-paprikasauce

23 Feb

Slow cooker, ca. 3 timer

  • 1 stk kyllingebryst (uden skind og ben)
  • 1 ts smør
  • 1 skalotteløg i tynde skiver (eller hakket)
  • 100 g champignon i tynde skiver
  • 1 lille gulerod i 3 mm skiver
  • 1 dl bouillon
  • 1-2 ts hvidvinseddike
  • Paprika
  • Peber
  • Salt
  • Ca. ⅓ dl Cremefine eller piskefløde (lettere flødetyper vil skille)
  • Saucejævning
  • Pasta (tilbehør)

Hvis kyllingebrystet er meget tykt, skær det i to halve på langs. Brun kyllingebrystet i smørret og kom det i slow cooker’en.

Svits løget kort tid på panden. Det skal ikke brune.

Hæld bouillon + eddike på panden. Tilsæt paprika, peber og salt. Vend champignonskiverne i og varm det igennem et par min. Hæld ved kyllingen.

Lad det stå ca. 3 timer på lav.

Tilsæt guleroden 1- 1½ time før servering. Så bliver den ikke helt udkogt.

Lige før servering, fx mens pastaen koger, taget kyllingebrystet op og lægges tilside. Fløde og jævning tilsættes, og sauces varmes igennem i en mikrobølgeovn. Har du ikke en mikrobølgeovn, kan du i stedet tilsætte det en halv time før servering og skrue op på høj.

Serveres med pasta.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: