RSS

Kyllingefilet i fløde-spinatsauce med bacon

24 Feb
  • Ca. 100-125 g kyllingefilet eller 1 stk. kylllingebryst
  • 100 g hakket spinat
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1-1 1/2 dl fløde
  • 25-35 g bacon
  • Peber
  • Salt
  • Pasta eller kogte kartofler (tilbehør)

Svits baconen og kyllingestykkerne på en pande. Læg kyllingestykkerne i et fad.

Kom hvidløg, spinat og fløde på panden. Smag til med salt og peber. Konsistensen skal være som tynd stuvet spinat (en tyk sauce). Hæld det over kyllingestykkerne.

Varmes i ovnen ved 180 C i ca. 15-20 min.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: