RSS

Lynstegt hvidkål

23 Mar
  • 2 håndfulde meget fintsnittet (i strimler) hvidkål
  • 1 forårsløg, fintsnittet
  • 1 ts kokosfedt eller olie
  • 1 ts frisk, revet ingefær
  • 1 par dråber sesamolie (pas på – det har en kraftig smag)
  • Evt. 1-2 ss vand

Kålen steges på en varm pande eller wok. Tilsæt først olie og ingefær, derefter kålen. Vend og rør hyppigt. Hvis panden er lidt for varm eller det er ved at brænde lidt på, tilsæt en ss vand. Når kålen er ved at være tilpas mør – 4-5 min. – tilsættes forårsløg. Dryp med lidt sesamolie før servering og et drys salt.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 23/03/2010 in Kål, Tilbehør, Vegetar

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: