RSS

Sauteret hvidkål med prosciutto

23 Mar
  • 1 ts olie eller smør
  • 1 skalotteløg, strimlet
  • 1-2 håndfulde fintstrimlet hvidkål
  • 1-2 tynde skiver prosciutto, skåret i tændstik-strimler på tværs
  • Evt. lidt vand

Sauter løget på en pande ved medium varme til det er begyndt at brune, ca. 5 min. Tilsæt kålen og rør rundt med jævne mellemrum. Hvis den begynder at brænde lidt på tilsæt 1-2 ts vand. Når kålen er mør, ca. 8-10 min., tilsættes prosciuttoen.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 23/03/2010 in Kål, Tilbehør

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: