RSS

Gullaschsuppe med oksekød og kål

24 Mar

4-5 timer i slow cooker

  • 250 g oksefars
  • 1 løg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1-2 ts olie
  • 1 ss sød paprika
  • ½ ss stærk paprika
  • ¼-¼ st knust kommen
  • 4-5 dl bouillon
  • 1 dl hakket tomat
  • 2-2½ dl finthakket hvid- eller rødkål (el. ⅔ kål og ⅓ selleri)
  • 150 g peberfrugter i små tern (gerne grillede peberfrugter)
  • Creme fraiche (til servering)

Brun kødet og kom det i slow cooker’en.

Svits løg og hvidløg i lidt olie et par minutter. Tilsæt paprika og kommen og rør rundt i kort tid. Tilsæt det til kødet.

Kog panden af med lidt af bouillonen og kom det i slow cooker’en. Tilsæt grønsagerne. Koges 4-5 timer på ‘lav’. Smag til med salt og paprika før servering. Mængden af væske afhænger af om du vil have en tyk suppe eller en tynd stuvning… Under alle omstændigheder skal det ikke være for tyndt.

Serveres garneret med en skefuld creme fraiche.

Kilde: Kalyn’s Kitchen

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: