RSS

Bagt fisk med sprød pesto- og pinjekerneskorpe

04 Aug

En helt fantastisk – og fantastisk simpel – opskrift på fisk. Den kan varmt anbefales som gæstemad. Prøv at lave den med frisk hellefisk.

  • 1 stykke fast, hvid fisk, gerne et par cm tykt*. Fx torsk eller hellefisk.
  • 1½ ss pinjekerner
  • 1 ss revet parmesanost
  • Et nip finthakket hvidløg (ca. ½ fed)
  • 1 ts grøn pesto
  • 1 lille ss mayonnaise (helst “rigtig” mayonnaise, ikke fedtfattig)

Sæt ovnen på 200 C.

Hak pinjekernene med en kniv og bland med de andre ingredienser (undtagen fisken).

Læg fiskestykket i et lille smurt fad og fordel blandingen ovenpå i et jævnt lag.

Når ovnen har nået 200 C, bages fisken i ca. 7-9 min. Sæt den evt. højt i ovnen og tænd for grillen så det bliver ekstra sprødt.

* Så skorpen kan nå at blive sprød uden at fisken bliver overkogt i ovnen.

 

Opskriften stammer fra Kalyn’s Kitchen.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 04/08/2010 in Fisk, Frokost, Hovedret

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: