RSS

Curry med grønne bønner

16 Sep

1 person (stor portion)

  • 1 ss olie
  • 1/2 ts sennepsfrø
  • 1 ss brune linser
  • 1/4 ts gurkemeje
  • 1/4 ts st. spidskommen
  • 1 knsp. chili
  • 200 g grønne bønner i 3 cm stykker (andre slags grønsager kan også anvendes; fx rødbeder, hvidkål eller blomkål)
  • ½ dl vand
  • ½-1 ts salt
  • 1 cm ingefær skåret meget fint
  • 1 ss kokosmel

Varm olien og svits sennepsfrøene i 30 sek. Tilsæt derefter linser, gurkemeje, spidskommen og chili og rør rundt 1 min.

Tilsæt bønner, salt og ingefær, og rør godt rundt så krydderierne får fat i bønnerne.

Tilsæt vand, læg låg på, og lad retten simere over meget svag varme til bønnerne er kogt, 10-15 min.

Når retten er færdig tilsæt kokosmel. Garner evt. med frisk, hakket koriander.

Frit efter: Vores Indiske Køkken – Spis Indisk Mad på Dansk af Divya Das og Manu Sareen

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: