RSS

Squash-frikadeller med mandler

16 Sep

2-3 portioner

  • 500 squash
  • 1 ts groft salt
  • 2/3-1 dl mandelflager
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 ts revet citronskal
  • 40-50 gr mel
  • 2/3-1 (lille) æg
  • Olivenolie eller smør til stegning

Riv squashen groft, eller skær den i tændstik-strimler. Mix revet squash med saltet og lad det trække i en si i et par timer, så det kan dryppe af. Før du bruger det presses mere vand ud manuelt.

Rist mandelflagerne til de er lysebrune.

Bland squash, mandelflager, løg, citronskal og mel. Smag til med salt og evt. mere citronskal.

Tilsæt ægget, bland godt og lad det trække 15-20 min et køligt sted.

Varm olivenolie på en pande (ikke for lidt), til medium-høj varme.

Form farsen som til frikadeller og kom dem på panden.

Steg dem 7-9 min. på hver side ved medium varme.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 16/09/2010 in Frokost, Hovedret, Squash, Vegetar

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: