RSS

Kiks

13 Oct

En fantasktisk lækker opskrift på kiks. Jeg har den oprindeligt fra Politiken.

  • ½ dl. græskarkerner
  • ½ dl. hvide sesamfrø
  • ½ dl. havregryn
  • ½ dl. solsikkekerner
  • ½ dl. hørfrø
  • 1,75 dl. rugmel
  • 1 dl. koldt vand
  • 2/3 dl. olie (oliven- eller nøddeolie)
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1 (stor) tsk. havsalt eller groft salt
Tænd for ovnen og sæt den på 200 C.
Kom samtlige ingredienser i en skål. Rør godt med en ske, til blandingen bliver jævn.
Rul dejen helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på en bageplade.
Skær dejen i firkanter med en pizzakniv eller en sløv kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de fem minutter til.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: