RSS

Kylling og broccoli i peanutbuttersauce

02 Nov
  • 1 portion kyllingefilet eller -bryst i tern
  • ½ rødløg i skiver
  • lidt finthk. hvidløg
  • lidt finthk. ingefær
  • 1 ss olie
  • 1 lille kaffir limeblad, smuldret
  • et par dråber fish sauce
  • ½ ts gurkemeje
  • salt
  • peber
  • 2 ss peanutbutter
  • 1 dl kogende vand
  • ca. 150 broccoli i små stykker/buketter (eller blomkål)

Svits kort kylling, løg, hvidløg, ingefær, limeblade og gurkemeje i olien. Skru ned og tilsæt fish sauce. Steg ved lav varme i 10-12 min til løgene er bløde.

Kom vand og jordnøddesmør i gryden. Bland godt og lad det simre under låg i 25-30 min til kyllingen er meget mør. Spæd til med vand så saucen er tilpas tynd.

Damp broccoli i mikrobølgeovnen i ca. 2 min. og bland i saucen lige før servering. Smag til med salt.

 

Kilde: Køkkenrevolution på høje hæle

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: