RSS

Mandel- og daddeldressing

02 Nov
  • 50 g mandler
  • 30-35 g udstenede dadler
  • 1-1½ ss citronsaft (+ gerne lidt revet citronskal)
  • 1 ss æblecider- eller hvidvinseddike
  • 1 knsp vanillepulver
  • 1 drys salt
  • 1 dl vand
  • Evt. en lille smule Atamon, så det kan holde sig lidt længere

Alt blendes i en minihakker eller blender.

Smag til med salt og citronsaf og justér konsistensen med vand – til salatdressing skal det skal være relativt tyndt. Det kan også laves med mindre vand og bruges som dip.

 

Kilde: Køkkenrevolution for hele familien

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: