RSS

Bønner med hvidløg, salvie og olivenolie

09 Nov

2 pers.

  • 150-170 g tørrede bønner (borlotti) – udblødt fra dagen før
  • ½ helt hvidløg (delt på tværs)
  • Salvie
  • 1 ss rødvinseddike
  • 4 ss olivenolie
  • 2 ansjoser

Sæt ovnen på 200 C. Kom bønnerne i en bageform, hæld vand over til godt og vel at dække dem, og tilsæt resten af ingredienserne. Dæk med folie og bag midt ovnen en times tid eller til bønnerne er møre.

Tag dem ud af ovnen og rør rundt og lad dem afkøle til stuetemperatur – trækketiden forstærker smagen. Spis dem enten afkølede eller genopvarmet som tilbehør.

 

Kilde: Mine bedste Ingredienser, Skye Gyngell

 

2 responses to “Bønner med hvidløg, salvie og olivenolie

  1. Workout Schedule King

    05/03/2014 at 19:27

    Having read this I believed it was really informative.
    I appreciate you finding the ttime and effort to put this content together.
    I once agakn find myself personally spending a lot of time both reading and commenting.
    Buut so what, it wwas still wordth it!

     
  2. Low Carb Basics

    13/08/2014 at 09:12

    Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that
    would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.

     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: