RSS

Citronmuffins med kvark

17 Jun
  • 175 g kvark
  • 50 g smør
  • 2 æg
  • Saft fra 1 citron og 3 dråber citronolie (essentiel olie)
  • 2 ts bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 1/2 dl Isis Perfect Fit (35 g)
  • 50 g proteinpulver
  • Evt. mandelmel, 40 g

Pisk æg og smør til det skummer.

Pisk kvark, citronsaft, citronskal og citronolie i.

I en separat skål, bland bagepulver, salt, Perfect Fit, proteinpulver og mandelmel. Det er en god ide at bruge et piskeris til at løsne proteinpulveret.

Bland de tørre ingredienser i de våde – brug gerne håndmixeren.

Hæld i muffinsforme og bag 20 min ved 180 C. Der bliver 18 stk. (små)

Serveres med en klat græsk yoghurt eller creme fraiche ovenpå.

Kan fryses.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 17/06/2011 in Brød og kager, Low-carb

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: