RSS

Rå havregrød

20 Oct
  • 1 dl hel havre, udblødt natten over
  • 1-2 ss vand, evt. udblødningsvandet fra dadlen
  • 1/2 æble
  • 1-2 dadler, gerne udblødt
  • 1 nip salt
  • 1/4 ts kanel
  • Evt. 1 spsk. nødder eller mandler
  • Evt. lidt flydende honning eller ahornsirup

Udblød havre og dadlen natten over. Du kan evt. udbløde i samme vand. Hvis du bruger de store, friske medjooldadler er 1 stk. rigeligt, ellers er det fint med 2-3.

Kør havre, daddel, halvdelen af æblet (dvs. 1/4 æble), samt salt i en minihakker til blandingen er blød og grødagtig. Juster evt. konsistensen med lidt vand. Kom grøden i en serveringsskål.

Hak den anden halvdel af æblet fint (eller groft – efter smag). Drys det over grøden og drys med kanel og evt. lidt nødder. Lidt honning eller ahornsirup over er også godt.

 
Skriv en kommentar

Posted by på 20/10/2011 in Æbler, Frugt, Morgenmad, Vegetar

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: