RSS

Brun vegetarisk sauce

29 Nov

2-4 pers.

  • 1 ts olie
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2-3 ss meget finthakket løg
  • 5 dl bouillon el. vand (gerne fyldig type, evt. miso)
  • 1-2 ss gærflager
  • 1 ts tamari el. soyasauce
  • 1-2 ss balsamico rødvinseddike og/el. rødvin
  • ½-1 ts salvie
  • 1 laurbærblad
  • ½ ts rosmarin
  • 1 knsp. allehånde
  • Evt. andre krydderurter, fx sar, enebær el. timian

Steg løg og hvidløg i olien ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt vandet. Tilsæt tamari og gærflager, vineddike og/el. rødvin, krydderurter, salt og peber. Koges igennem og smages til. Må gerne stå og simre 10-15 min.

Jævn saucen til en passende konsistens. Hvis der bruges meljævning, skal saucen koges igennem et par min. så melsmagen forsvinder. Hvis en

 
Skriv en kommentar

Posted by på 29/11/2011 in Sauce, Vegetar

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: