RSS

Marinerede champignons

13 Apr

1-2 portioner

  • 100 g champignons eller portobellosvampe
  • 1-2 ss olivenolie
  • 1/2 fed hvidløg, presset
  • 1 nip tørret oregano
  • 1 nip rosmarin
  • 1 knsp tørret ingefær
  • 1 knsp garam masala
  • 1 knsp salt
  • lidt citronsaft

Snit champignonerne i skiver. Bland alle ingredienser pånær citronsaft til en dressing, og vend champignonskiverne i dressingen. Fordel det i et lavt fad. Står 2-3 timer i en 50 g varm ovn. Vend evt. champignons lidt rundt et par gange undervejs.

 

2 responses to “Marinerede champignons

  1. Staci

    18/02/2013 at 16:21

    What truly moved u to write “Marinerede champignons Evas Kogebog”?
    I personallyabsolutely appreciated the blog post!
    I appreciate it ,Alfredo

     
  2. Perry

    15/03/2013 at 22:02

    Thank you for any other wonderful article. Where else may
    anyone get that type of information in such a perfect
    way of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.

     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: