RSS

Rå blomkålsmos

13 Apr
  • 125 g blomkål
  • 1 ts olivenolie
  • salt
  • peber

Snit blomkålen i tynde skiver. Bredes ud på en bageplade og “bages” ved 50 C i 1,5-2 timer (eller i en dehydrator, 2 timer ved 45 C)

Kom blomkålen i en foodprocessor sammen med:

  • 1 ss pinjekerner
  • 1 ts olivenolie
  • 1-2 ts vand
  • lidt rosmarin, finthakket

Blend og smag til med salt, peber og rosmarin og evt. lidt mere olie.

Kan serveres som tilbehør eller salat. Er rigtig god sammen med marinerede champignons.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: