RSS

Bladselleri- og jordskoksuppe

08 Jul

1 stor eller to små portioner

  • 125 g jordskok, renset og skrubbet, og skåret i halve eller kvarte
  • 1 stilk bladselleri, skåret i mindre stykker
  • 2-2,5 dl grøntsagsbouillon
  • 0,5-1 ts lys eddike
  • 1 ts sennepspulver
  • 1 knsp muskatnød
  • Salt og peber
  • 2-3 ss fløde – meget vigtig for en god smag, må ikke springes over

Brun evt. jordskokkerne på den overskårne side først. Tilsæt selleri og bouillon, eddike, sennepspulver, muskat salt og peber. Kog til det er mørt – ca. 20 min. Blend det hele. Tilsæt fløde og smag til med eddike, muskat, salt og peber.

2-3 ss fløde

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: