RSS

Peberfrugt med fyld af hytteost

08 Jul
  • 1 peberfrugt
  • 100 g hytteost
  • 25 g feta, smuldret
  • 1/2 fed hvidløg, knust eller finthakket
  • 1 æg
  • 1 (lille) ts kartoffelmel
  • 1-2 kviste timian
  • 1-2 ts sød paprika
  • Salt
  • Peber

Sæt ovnen på 200 C.

Del peberfrugten på midten og rens den. Blancher peberfrugten i kogende, saltet vand i et minut. Tag den op og skyl under koldt vand og dup tør.

Bland ost, hvidløg, æg, kartoffelmel, timian, paprika, salt og peber godt,m og fyld det i peberfrugterne. Bages ved 200 C i 20-25 min. til peberfrugterne er tilpas møre.

 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: