RSS

Pandekager med mandelmel

26 Aug
  • 2 æg
  • 1/2 dl mandelmel (eller kokosmel)
  • 50 g friskost (flødeost, kvark el.lign.)
  • 1/8 ts kardemomme
  • Evt. lidt revet citronskal
  • Salt
  • Evt. 1/4 ts bagepulver
  • Fedtstof til stegning

Bland alle ingredienser – dejen piskes godt igennem. Steges som små, tykke pandekager på en varm pande. Portionen rækker til 4-5 pandekager. Brug ca. en lille halv deciliter dej per pandekage.

Serveres med smørklatter og sukkerfri ahornsirup og lidt frisk frugt.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: