RSS

Om bloggen

Jeg kan lide god mad, og grøn mad, og mad med fisk og kød, og vegetarmad – og især kan jeg lide mad, der er let at lave. Nogen gange kan det føles så besværligt at lave mad til én person, så det er med at finde de rette opskrifter og de gode tips og tricks. For at kunne huske det hele, valgte jeg at lave en blog – det var nemt, og så kan jeg også dele det med andre.

Hvis ikke andet er angivet, er opskrifterne beregnet til én person. Hvis du ganger op, skal du nok regne med at justere mængden af væsker og krydderurter/krydderier – især hvis du ganger op med mere end to. Mængdeangivelser skal tages med et gran salt[sic!] – det er ikke superpræcise opskrifter, så hvis din fornemmelse siger noget andet end min, så gå efter den.

 

Fokus er på sunde opskrifter med masser af smag, især henvendt til singlekokken, der kan godt kan lide at prøve noget nyt. Mad til én kan føles besværligt – og ind i mellem uoverkommeligt – at lave sundt, men kaster man sig ud i det – med en skarp kniv og friske idéer – bliver det meget sjovere.

Kommentarer og spørgsmål er meget velkomne. Husk blot, at jeg selvfølgelig ikke er ansvarlig for, hvordan du begærder dig i eget køkken. Opskrifterne er, med mindre andet er angivet, beregnet på én person. Ingredienser er typisk angivet med ca. mængder og ikke i de store detaljer – det er den måde jeg selv arbejder bedst med – og jeg stoler på at du sagtens selv kan finde ud af det alligevel.

© Originalt indhold af Eva Andersen videregives under en Creative Commons Attribution-Non-Commercial-Share Alike 3.0 License. Henvis (“attribute”) venligst til mig ved at angive mit navn som original forfatter og link til denne blog.

Reklamer
 

One response to “Om bloggen

  1. Anita Jensen

    21/11/2012 at 10:13

    Mange tak for de fine opskrifter du har lagt ud til “Slow Cooker”. Jeg har næsten lige købt en, og har haft lidt svært ved at finde opskrifter, der er tilpasset de råvarer, der normalt er nemme at finde i Danmark. Godt, at jeg fandt dine opskrifter. MVH Anita

     

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: